Blokering af uønsket e-mail (spam)

Hvis du modtager store mængder uønsket e-mail (spam), anbefaler vi, at du aktiverer Anti-Spam-komponenten og indstiller sikkerhedsniveauet Optimal for den.

Denne funktionalitet er ikke tilgængelig, hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en file server.

Hvis du vil aktivere Anti-Spam og indstille det Optimale sikkerhedsniveau:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Indstillinger for fortrolighed.
  4. Vælg komponenten Anti-Spam.

Vinduet viser indstillingerne for Anti-Spam.

5. Aktivér Anti-Spam ved hjælp af kontakten.
  6. Sørg for, at Sikkerhedsniveau -sikkerhedsniveauet er indstillet i afsnittet Optimal.

Følgende begrænsninger gælder for Anti-Spam:

Komponenten Anti-Spam deaktiveres, når du opgraderer til en nyere programversion. Du kan aktivere komponenten manuelt.

I nogle programversioner skal du, for at aktivere Anti-Spam-komponenten, acceptere vilkårene i erklæringen vedrørende databehandling for Anti-Spam.